петък, 21 август 2015 г.

Лятна сватба с тема слънчогледи / Summer Sunflower Themed Wedding


Наричам август "месец на слънчогледите", защото най- голямото количество сватби с подобна тема, над които работя през цялата година, са концентрирани именно през него. Няма нищо чудно в това. Достатъчна е една разходка извън града и отрупаните с жълт цвят ниви ще послужат за не едно или две вдъхновяващи идеи. Ако сте чели и съветите за избор на сватбена дата  слънчогледовата тема е един умен ход за подобна сватба през лятото.
Дали е заради яркия си, слънчев цвят, но почти няма човек, който да не ги заобича. Слънчогледите могат да се превърнат в  прекрасен акцент в сватба на открито и за така популярния "селски шик", комбиниран с натурални материали.

Мога да споделя, че започнах да изпълнявам задачи с подобна тема още през март и едва успях да се сдържа да не ги покажа по-рано. Големият интерес доведе и до изчерпване на тези хубави слънчогледи, така че снимките показват уникати.

Както е редно, започвам с поканите. Добре познатият дизайн на свитък, но в нови цветове и форма:
Свитък "Слънчоглед" в жълто

Нова идея за изглед на покана с матирани материали, вместо перлени

Преминах и през комбиниране на 2 покани в една за младоженци, чиито предпочитания са за покана тип картичка, вместо свитък:

Покана "Финес" и покана "Грация" в едно.

Последва етапът за допълващите елементи по масите - картички с имената - без излишни претрупани украси, а просто отпечатан малък слънчоглед и ефектен шрифт:

Картичка за мястото на всеки гост

Помислено бе и за благодарствени подаръчета за гостите. Сувенир за спомен, полезен подарък или бадеми за подслаждане, въпрос на предпочитания:

Бонбониера със слънчоглед

Малка саксийка за спомен


Доколкото се простират възможностите ми за създаване на бутониери, мога с радост също да се похваля с варианти, към момента доста харесвани:





Привлякох ли вниманието ви за голямото "Да" през следващото лято? Със сигурност това не е всичко!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар