сряда, 27 септември 2017 г.

Сватбени папируси в кутии, с есенни листа и мирис на канела / Boxed Wedding Scrolls With Autumn Leaves and Cinnamon Fragrance


С първите дъждовни дни на астрономическата есен търся топлина в оранжевите тонове на новите сватбени свитъци с канела. Първоначално замислената от младоженците морска тематика се изкриви неочаквано, но приятно, в съвсем нова форма и идея - вместо неутралните нюанси на слонова кост от оригиналната покана, грейна ярък, интензивен цвят; вместо класическата морска звезда, композиционния център се замени с листо. Но не случайно!
 
 
 
 
В кленовото листо вплетохме сантимента към близките канадски корени на булката. Въжето- украса  е морския символ, който запазихме редом с есенната тема, която все пак ще се разгърне край морския бряг. Привидно случайно струпаните елементи в поканите всъщност са наситени със значение и в най-дребния детайл. И са придружени с кутия, за още по-специален  изглед.



 
 

1 коментар:

  1. Я здесь, чтобы поделиться свидетельством того, что для меня сделала хорошая надежная кредитная компания, я из России, и я прекрасная мать троих детей. Я потеряла свои средства, пытаясь получить кредит на расширение моей компании вечнозеленой группы это было так тяжело для меня и моих детей, что я пошел в Интернет, чтобы получить помощь по ссуде, вся надежда была потеряна до тех пор, пока в один роковой день я не встретил своего друга, который недавно получил ссуду от очень честного человека, мистера Бенджамина. она познакомила меня с этим честным кредитным специалистом, г-ном. Бенджамин, который помог мне получить ссуду в течение 5 рабочих дней, я навсегда буду благодарен мистеру Бенджамину за то, что он помог мне снова встать на ноги. вы можете связаться с мистером Бенджамином по электронной почте: 247officedept@gmail.com они не знают, что я делаю это для них, но мне просто нужно это сделать, потому что есть много людей, которые нуждаются в помощи по кредиту, пожалуйста, приходите этот честный человек, и вы тоже можете быть в безопасности .whatsapp: (+ 1 989-394-3740)

    ОтговорИзтриване