вторник, 31 май 2016 г.

Покани със слънчогледи за моминско парти / Bridal Shower Sunflower Invitations

Мога да преброя на пръстите на ръцете си поканите, правени за моминско парти. Затова тези свитъци заслужават специална публикация. Повод и да представя по- обстойно една нова покана в сайта на ателие "Виолет".

 
Моминското парти предшества сватбената церемония. Обикновено се организира от най-близките приятелки на булката и често е парти - изненада. По традиция, присъстващите са само момичета и жени, които ще бъдат поканени и на същинската сватба. Подаряват се "важни" подаръци, дават се напътствия и съвети (често шегаджийски), които ще са полезни на бъдещата Госпожа Х по време на семейния живот. Играят се игри, изпълняват се задачи, с които се проверяват уменията й като домакиня. Като цяло e нощ, в която момичета се забавляват. 
 
За конкретното поръчение, темата е така обичаните слънчогледи. Цветове: жълто и зелено.
 
 
След като краят на съществуването на слънчогледовите свитъци от предходната година настъпи, с голямо вълнение изпратих на поръчителката на поканите новите си идеи. Показвах ги официално първо на нея и тя също като мен, с голямо нетърпение прегърна идеята за изработката им.
 
 
В действие влезе новата рециклирана хартия, смятам, доста подходяща за папирусите, а и съвсем в модните тенденции.
 
 
Разработих оформление с рисувани цъфнали слънчогледи. Естествено, има и закачка с няколкото откъснати листенца в долния край на листа. Те са препратка към онази игра "Обича ме, не ме обича", която съм убедена, че почти всяко момиченце като малко е изиграло в нечия цветна градина. Стефани вече пораства и се жени.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар