четвъртък, 25 август 2016 г.

Сватбени подаръци с морско вдъхновение / Sea Inspired Wedding Favors

 
Липсва ми шума на морето и разходките по мокрия пясък. Покрай многото ангажименти, връщането към студентството и съпътстващите изпити, пътят до морския бряг това лято остана неутъпкан. Ако има човек, който е готов да отиде на море (и то българско!) през зимата, то това съм точно аз. Но хайде, признавам, не е точно "на море", а "до море". Пуст плаж, малко мъглив, но само за мен, за двама. Леко носталгичен, но чист и романтичен. Ей такива спомени пазя и когато потрябват, ги извиквам удобно за вдъхновение. Мисля, че и този път това помогна и създадох няколко нови красоти. Бързам да ги споделя. 


Подаръче за него. Шишенца за специални домашни селекции.
Подаръчна кутийка за дамите на сватба
Често има голяма дилема какви да бъдат подаръчетата за гости на сватбата. И колкото разнообразни са предпочитанията на младоженците, толкова разнообразни са и възможностите. В тази поръчка се радвах на пълна свобода в украсата, базирана на тъмно синьо и морски мотиви. Малките бутилчици ще бъдат напълнени, а съдържимото на кутийките- грижовно пазено.
 
В публикацията за надписване на поканите бе засегната темата за подаръците от гостите. Няма място за изненада, светът се променя и някогашните традиции отдавна се изместват с нови или се видоизменят. Така съвсем естествено, наред с другите сватбени украси, застава и голямата кутия за пликове:
 
 
 
Вдъхнових ли и вас? Надявам се да! За съвсем завършен морски сватбен комплект в тъмно синьо, потърсете тази покана.
 
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар